Toas.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld,
zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Nicky de bruijn - 16/08/2017 om 09:38

Zeer tevreden, snelle levering, mooi product!
Blij mee

Ring - 07/08/2017 om 16:27

Zeer snelle levering, perfecte service.
Klein minpuntje : bestelde een ring fantasie zilver F09 doch de tekening bleek niet door te lopen over de gehele ring en dit was niet vermeld noch op de foto's te zien.

Pavalya - 04/08/2017 om 10:39

Erg tevreden met de bestelling.

mark - 02/08/2017 om 15:55

zeer goed zeer snelle levering

Anke - 02/08/2017 om 14:42

Goede service en nog een berichtje er bij ik ben zeer tevreden.

Vienna - 02/08/2017 om 14:18

Prima!

Francis Van der Meer - 27/07/2017 om 18:31

Mooie teenringen. Snel geleverd en een goede service. Ik ben er erg blij mee. Ik zou zeker nog eens iets bestellen.

Marleen - 27/07/2017 om 16:55

Duidelijke communicatie en snelle levering, helemaal goed

M - 26/07/2017 om 21:40

Voor de 3e keer in 1 jaar besteld bij toas en zoals gewoonlijk weer tevreden! Bedankt!

Demi - 26/07/2017 om 18:10

Ik had twee teenringetjes besteld. Ze waren goed verpakt in bubbeltjesplastic en nog weer in een extra bescherming, erg netjes. Heb ze echt net binnengekregen en ik kon al niet wachten mijn pakketje te openen! De ringetjes zagen er erg mooi uit, helemaal naar wens! Ik heb ze dan ook meteen omgedaan. Over de kwaliteit of iets dergelijks kan ik nu nog niks zeggen, maar voor nu ben ik blij dat ik deze order bij jullie heb geplaatst, bedankt. (Ook de leveringstijd was vrij snel)

Carla Van Bree-Dissel - 26/07/2017 om 12:04

Goed kunnen bestellen, goede betaling, snelle levering en netjes verpakt, met een persoonlijke noot ! Práchtige oorbellen !

Esther - 22/07/2017 om 12:30

Teenringetjes besteld. Erg tevreden over de levering en de kwaliteit. Ik zou zeker nog eens bestellen.

gauwberg ronny - 13/07/2017 om 15:29

goede service

Linda Moser - 11/07/2017 om 15:25

Goede en snelle service met een persoonlijke touch. Altijd leuk.

van Weert - 07/07/2017 om 16:25

Heel goed geholpen.Erg mooi artikel.Zal zeker nog vaker iets bestellen.

jose - 07/07/2017 om 13:08

mooie ringen ontvangen en snel. Ga zeker in de toekomst nogmaals wat bestellen.

Jacq de Jong - 07/07/2017 om 08:51

Prijs, kwaliteit en service uitmuntend!

Sigi - 05/07/2017 om 15:10

Zeer tevreden! Zeer snelle levering, vlotte communicatie en blij verrast met het handgeschreven briefje! TOP!

Liza - 03/07/2017 om 17:35

Super service! Snelle levering, je word goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling en een leuk persoonlijk briefje bij je bestelling, top!

Karina - 03/07/2017 om 15:20

Mooie creooltjes en nette afhandeling dus tevreden.

 
Pagina 1 van 31


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.