Toas.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld,
zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.

Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

iSSi Bijoux - 22/06/2017 om 12:20

Super geholpen en snel in huis! Deze mensen denken mee!!
Bedankt voor jullie geweldige service!

ludo shellekens - 21/06/2017 om 14:11

het was in orde en vlug.

Linus - 20/06/2017 om 23:10

Geweldige service! Snelle levering met persoonlijk kaartje!

Corine - 17/06/2017 om 14:07

Ik heb afgelopen week alweer mijn derde zilveren ring besteld, hij was er de volgende dag al! In het echt zijn de ringen mooier dan op de foto's op de website, ben er dus erg tevreden over!

Sharmila - 14/06/2017 om 07:32

Snelle levering, goed verpakt, zeer tevreden met product. Persoonlijk briefje bij de levering, Top!

Mathieu - 08/06/2017 om 08:52

Mooi product, goede prijs...elders veel duurder. Snelle levering. Persoonlijke aandacht! Aanrader

Janice - 07/06/2017 om 11:55

Super snelle service! Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Corine - 02/06/2017 om 16:12

Gisteren mijn 2e bestelling ontvangen, een zilveren tribal ring, weer heel blij mee!!! Op woensdag besteld en donderdag al in huis,top!

Janet - 02/06/2017 om 10:36

Al een aantal keer iets besteld. Nu een zilveren ketting. Mooie spullen net even iets anders. Snelle betrouwbare levering en netjes verpakt. Voldoet HELEMAAL aan de verwachtingen!

Corine - 31/05/2017 om 14:09

Mooie zilveren ring voor een klein prijsje! Ben er blij mee. Snelle levering en netjes verpakt. Ik ga zeker nog eens wat bij jullie bestellen!

Sanne - 30/05/2017 om 20:08

Super snelle levering en mooi product. Daarnaast zeer snelle respons op mijn email aan de klantenservice. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Sanne - 30/05/2017 om 20:07

10

Sita - 29/05/2017 om 17:25

Snel bezorgd en goed verpakt zoals altijd , ik bestel vaker wat , nooit gedoe gehad dus goed !

Ankie Winkens - 29/05/2017 om 15:38

Super snelle levering. Alles naar wens??

Carlijn - 24/05/2017 om 17:33

Super snelle verzendig en zeer goeie communicatie.

annemarie van h - 22/05/2017 om 18:04

goede en snelle levering.
Bedankt
Annemarie

Joyce - 22/05/2017 om 13:28

Ik heb de zilveren armband met koningsschakel gekocht voor mijn moeder. Hij was precies als op de foto. Erg mooi. Mijn moeder is er heel blij mee en ik dus ook. Bedankt Toas!

Sascha - 22/05/2017 om 13:20

Ik ben zeer tevreden met mijn hanger. Hij was minder blauw dan op de foto. Dat vond ik wel jammer. Maar het grote voordeel is dat ik hem wel bij bijna alle kleding die ik heb kan combineren. Hij kwam 2 dagen later aan netjes verpakt. Ik ben erg blij mee! Als hij dezelfde kleur had gehad dan op de foto hadden ze van mij alle sterren kunnen krijgen nu moet ik wat minder doen.

Lou - 18/05/2017 om 19:20

Zeer tevreden. Snel een bevestigingstuk mail en volgende dag het product in goede orde ontvangen .ik ga zeker vaker bestellen

De groot - 18/05/2017 om 14:51

Heel erg tevreden!

 
Pagina 1 van 30


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.