Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Beoordelingen van onze klanten:

Oeps, per ongeluk hebben we tijdens het vernieuwen van onze site op 22-09-2017 alle verzamelde feedback verwijderd angrycryingsad

We beginnen gewoon weer opnieuw!


Toas.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.
Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Guusje - 14/11/2018 om 21:43

Prima service. Snel en goed geleverd. Voldoet precies aan de beschrijving.

Suzanne - 10/11/2018 om 12:01

Top levering en bestelling net zo mooi als op de afbeeldingen. Blij mee

Thomas - 01/11/2018 om 11:48

Snelle service, mooi aanbod!

Laura - 30/10/2018 om 17:52

2 mooie kettingen hangers gehaald,
Hele goede kwaliteit en ziet er precies zoals de foto eruit.
Goede bezorging en zorgen ervoor dat je alles goed en naar wens hebt ontvangen.

Zal deze site zeker opslaan en vaker gebruiken

Debbie - 22/10/2018 om 16:31

Prachtige armband, snel bezorgd, prettige communicatie.

Monique Bollen - 18/10/2018 om 13:44

Snel bezorgd en leuk zo een persoonlijk briefje erbij.

Gezinus - 18/10/2018 om 13:34

Bestelling keurig in goede orde en op tijd ontvangen. De ringetjes voldoen aan mijn verwachting en zien er prachtig uit.

Carolina Huisman - 17/10/2018 om 18:28

heel blij met de fijne snelle service van José. Ik kreeg de mooie producten binnen 1 dag al binnen en de communicatie rond bestelling en aflevering was duidelijk en volledig.
Value for money

Wilma van de Veerdonk - 15/10/2018 om 17:36

mooie hanger, precies zoals op de foto, goede prijs, snelle service, geen verzendkosten kortom Topi!

Ineke - 01/10/2018 om 14:29

Super mooi de hanger . En snelle bezorging .�

anna84 - 28/09/2018 om 15:44

leuke oorbellen, precies wat mijn dochter wil.

P Kamstra - 27/09/2018 om 19:38

Heel vlotte behandeling. Mooie hanger

Elles Westerink - 26/09/2018 om 18:20

Uitstekende service, snelle bezorging en de oorringen zijn echt fantastisch mooi, zeer zeker de 49,95 waard. Deze shop is een absolute aanrader!

Floris - 19/09/2018 om 21:24

Arband wat iets te klein .niet jullie schuld
Vekeerd opgemeten even een stukje tussen laten zetten
Mooie band goeie service en tevens ook prima bezorgd dank voor alles
Groet
Floris

Margreet - 19/09/2018 om 15:02

Ben heel blij met mijn ketting en hangertje. Mooie kwaliteit zilver. Alles was heel goed verzorgd. Heel mooi verpakt, snel geleverd en met een persoonlijke noot.

Lisa - 13/09/2018 om 15:07

Snelle levering van mijn oorbellen, zien er goed uit .
Ben er blij mee

Floris - 05/09/2018 om 17:09

Alles prima aangekomen
Sieraden zien er mooi uit
Ga zeker nog wat bij bestellen
Prima service

Rosie - 05/09/2018 om 10:44

Heel erg tevreden van de mooie teenringen en kwaliteit ziet er prima uit !

Naomi - 02/09/2018 om 15:28

Ik bestel graag bij Toas; mooie sieraden en een supersnelle verzending. Helemaal tevreden :)

Fleur - 31/08/2018 om 00:36

Zeer tevreden met de oorbellen en zeer tevreden met de duidelijke en zorgvuldige communicatie over en snelle levering.

 
Pagina 1 van 8


| Meer

Bedrijf

Onze Service

* Gratis verzending sieraden (binnen NL)
* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Dagelijks mail contact

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.