Login
Winkelwagen 0

Winkelwagen

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Verlanglijstje 0

Beoordelingen van onze klanten:

Oeps, per ongeluk hebben we tijdens het vernieuwen van onze site op 22-09-2017 alle verzamelde feedback verwijderd angrycryingsad

We beginnen gewoon weer opnieuw!


Toas.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.
Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Frans van de Gein 21-09-2019 om 16:40:13

Prima website goed verpakt. Alles naar wens

Marlies van Vugt 17-09-2019 om 17:16:53

Snelle levering ,
Lekker persoonlijk kaartje erbij :)
Mail voor als je nog vragen hebt:)
Heel klantvriendelijk:)
En nog belangrijker de ring die ik besteld had is prachtig!!

Drents Hopbier 04-09-2019 om 14:09:59

Bestelling vlot gedaan en snel ontvangen. Netjes verpakt. Kikkertje staat nu in een bierbrouwerij in Frankrijk.

Romy 02-09-2019 om 17:37:28

Levering ging snel en oorbellen zijn mooi!

Annemieke 26-08-2019 om 19:24:32

Zeer snelle levering en alles in goede orde ontvangen! Mooie sjaald en oorbellen precies wat ik ervan verwachtte. Blij mee!

Mirjam Kumar 21-08-2019 om 21:36:57

Super mooie teenringen en super snelle levering!
Ben er erg blij mee

Maura 12-08-2019 om 16:48:30

Duidelijke website. Ruime keuze, goede prijzen. Netjes ingepakt en snel afgeleverd.
Dik tevreden!

Wil 06-08-2019 om 14:57:55

Snel en netjes geleverd en veel aandacht voor klant
Dik in orde

Marcel 01-08-2019 om 16:20:35

De oneindige knoop is oneindig mooi. Twee exemplaren die we gaan gebruiken in onze hadfastenceremonie. Bestellen was eenvoudig en leveri g perfect.

Chantal Bouwman 01-08-2019 om 15:55:16

Super blij met de blauwe rozen waxinelichtjes. Ze zijn een onderdeel voor onze bedankgeschenken op de bruiloft en zien er super mooi uit! Goede service en snel geleverd!

 
Pagina 1 van 24


| Meer

Bedrijf

Onze Service

* Gratis verzending sieraden (binnen NL)
   vanaf €14,95
* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Dagelijks mail contact

Alle bedragen zijn inclusief BTW -

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.