Login (je kunt bij ons ook gewoon shoppen zónder account)
Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Verlanglijstje 0

Beoordelingen van onze klanten:

Oeps, per ongeluk hebben we tijdens het vernieuwen van onze site op 22-09-2017 alle verzamelde feedback verwijderd angrycryingsad

We beginnen gewoon weer opnieuw!


Toas.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.
Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Daniel - 15/05/2019 om 08:43

Onlangs 2 hangertjes besteld. De eerste "Piemel met Dame" en een hangertje "Zilveren Kruis". Beide juweeltjes zijn prachtig. De piemel met dame is uiteraard zeer erotisch, wat fantastisch is. Het kruisje vind ik wat dun, maar is wel heel mooi. De levering na bestelling en betaling liep net zoals vorige keer zeer snel.

Bartha - 14/05/2019 om 16:32

Vorige week 3 sjaals besteld. Ze zijn prachtig, ik ben er blij mee.
Snelle bevestiging van mijn bestelling en de volgende dag al in huis.
Ik kom hier zeker terug.

Dennis - 10/05/2019 om 13:01

Leuke collectie teenringen. Heb er een gekocht. Bestelproces ging soepel en gemakkelijk. De volgende dag netjes zoals beloofd in de brievenbus. Keurig verzorgd en netjes ingepakt. De teenring zit prima! Aanrader deze webwinkel. Tot gauw!

Anna Hoppen - 04/05/2019 om 12:56

Een cadeautje voor mezelf! De volgende dag al in huis, goed verpakt. Ik keer steeds terug, omdat alles voldoet aan mijn verwachtingen. Prettig geprijsd. Blij!

samantha Helder - 02/05/2019 om 09:46

Heel goed geholpen en volgende dag al geleverd! Top!

joke van de Grift van Doorn - 30/04/2019 om 18:49

Goede foto's,snelle levering alles keurig

 joke-4@live.nl   
Bill - 16/04/2019 om 17:59

Duidelijke foto's, redelijke prijs, snelle levering, goed verpakt. Prima!

Peter van dooren - 12/04/2019 om 20:05

Mooie facet geslepen amethist in zilver,ben er heel blij mee,bedankt voor de snelle verzending,alles is naar wens dank u.

Karin - 09/04/2019 om 16:05

Goede communicatie, snelle levering, goede producten! Ik ben zeer tevreden en bestel zeker nog eens weer.

Gerdieneke - 09/04/2019 om 15:25

Heel vlotte en persoonlijke afhandeling van de bestelling. De mooie vlinder krijgt een plaatsje op het graf van ons zusje.

Esther - 05/04/2019 om 19:15

Snelle service, en persoonlijke mail!

Daniel - 31/03/2019 om 09:32

Prachtige, fijne erotische sierraden. Mooie en goede kwaliteit. Voldoet helemaal, aan mijn verwachtingen. Snelle levering. En zeker niet duur.

Sandra - 30/03/2019 om 20:03

Ik ben verrast door de super snelle levering. De volgende dag was het al in huis en het product voldoet precies aan mijn verwachtingen.

Naomi - 30/03/2019 om 19:05

Ik bestel wel eens vaker wat bij Toas. Altijd mooie sieraden, eerlijke prijzen en snelle verzending.
Gewoon helemaal goed!

Lientje - 30/03/2019 om 17:38

Prachtige teenring, niet duur, met persoonlijke groet. Fantastisch!

Lientje - 30/03/2019 om 17:37

Prachtige teenring, niet duur, met persoonlijke groet. Fantastisch!

Floris - 30/03/2019 om 16:46

zeer snelle levering en een top product
met een fijne service

Anoniem - 27/03/2019 om 21:39

Zeer snelle levering en ontzettend aardig. Kwaliteit van de oorringen zijn top en de prijs ook.
Bedankt!

 kimvp@live.nl   
Kristel - 16/03/2019 om 10:31

Keurig netjes bezorgd. Persoonlijk briefje erbij. Goede ervaring

Inge - 15/03/2019 om 12:13

Erg fijne shop! Binnen 1 dag mijn bestelling binnen en tevreden met de aankoop. Blij met mijn kokos oorbellen

 
Pagina 1 van 11


| Meer

Bedrijf

Onze Service

* Gratis verzending sieraden (binnen NL)
   vanaf €14,95
* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Dagelijks mail contact

Alle bedragen zijn inclusief BTW -

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

In tegenstelling tot wat in de webshop staat vermeld
worden de bestellingen van donderdag 23 mei door ons verzonden op vrijdag 24 mei.

( telefonisch zijn we op 23 mei niet bereikbaar, wél via mail )



Met vriendelijke groet,

Touch of Asia