Login (je kunt bij ons ook gewoon shoppen zónder account)
Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Verlanglijstje 0

Beoordelingen van onze klanten:

Oeps, per ongeluk hebben we tijdens het vernieuwen van onze site op 22-09-2017 alle verzamelde feedback verwijderd angrycryingsad

We beginnen gewoon weer opnieuw!


Toas.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.
Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Helma - 13/07/2019 om 16:44

Snelle levering. Mooie ringetjes
Vind allen de kwaliteit tegenvallen heel licht en dun.
Prijs kwaliteit is oké. Ze zijn ook niet duur.

Mer - 05/07/2019 om 22:42

Vaker besteld bij Toas.nl en zoals altijd erg tevreden met de teenringen. Bedankt voor de snelle levering!

Angelique - 04/07/2019 om 22:31

Zeer goed bevallen, duidelijke website, snelle levering, aanrader!

Annette - 01/07/2019 om 14:41

Snelle levering,vriendelijk en snel mailcontact, met goede service, tevreden met het bestelde

Peter Tetz - 29/06/2019 om 12:07

Zeer snelle levering en niet duur. Alles naar wens.

Tara Peeters - 27/06/2019 om 15:27

Ik heb mijn pakje woensdag 26 juni 2019 super goed ontvangen ik had deze besteld op vrijdag 21 juni 2019 ben enorm te blij mee en het is wat ik er helemaal van verwacht had geweldig ik raad het iedereen aan en ik blijf let heel veel plezier klant blij groetjes Tara van uit België ❤�

S.vd pluym - 27/06/2019 om 15:07

Mooie hanger. Snel bezorgd. Vriendelijk aan de telefoon, aardig briefje erbij. Groet.

Ingrid - 18/06/2019 om 19:25

Vandaag mijn bestelde oorbellen gekregen.
Levering was snel en ik vind de oorbellen heel mooi.
Er zat ook een lief kaartje bij.
Echt een aanrader.

Mariska - 16/06/2019 om 17:16

Snelle verzending. Leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij. Mooie kwaliteit oorbellen. Ik ben tevreden.

Raishri - 16/06/2019 om 12:28

Snelle levering. Goede, vriendelijke persoonlijke service.

Loesje - 16/06/2019 om 12:13

Mooie overzichtelijke site, dus bestelling was zo gemaakt en de volgende dag netjes binnen!
Ik ga er zeker nog wat bestellen���

Karen - 14/06/2019 om 16:40

Een duidelijke/overzichtelijke site met een ruime keus in apartere oorbellen. Bestellen gaat makkelijk en de levering is vlot dus alles bij elkaar TOPPIE!

Romy - 10/06/2019 om 12:54

Super snelle levering. Goed klantencontact. Volgende dag in huis en artikel is als omschreven. Super tevreden.

Ans - 31/05/2019 om 20:27

Heb mijn teenring ontvangen via de post heel erg netjes ingepakt ben heel erg blij mee.
Bedankt voor jullie mooie product.

Gr Ans.

Mirella Lanza - 26/05/2019 om 12:31

Net als alle eerdere malen alles snel en goed verpakt ontvangen, niks op aan te merken en een hele leuke collectie !

Marco - 24/05/2019 om 16:49

Heel blij met mn ternringen

Daniel - 15/05/2019 om 08:43

Onlangs 2 hangertjes besteld. De eerste "Piemel met Dame" en een hangertje "Zilveren Kruis". Beide juweeltjes zijn prachtig. De piemel met dame is uiteraard zeer erotisch, wat fantastisch is. Het kruisje vind ik wat dun, maar is wel heel mooi. De levering na bestelling en betaling liep net zoals vorige keer zeer snel.

Bartha - 14/05/2019 om 16:32

Vorige week 3 sjaals besteld. Ze zijn prachtig, ik ben er blij mee.
Snelle bevestiging van mijn bestelling en de volgende dag al in huis.
Ik kom hier zeker terug.

Dennis - 10/05/2019 om 13:01

Leuke collectie teenringen. Heb er een gekocht. Bestelproces ging soepel en gemakkelijk. De volgende dag netjes zoals beloofd in de brievenbus. Keurig verzorgd en netjes ingepakt. De teenring zit prima! Aanrader deze webwinkel. Tot gauw!

Anna Hoppen - 04/05/2019 om 12:56

Een cadeautje voor mezelf! De volgende dag al in huis, goed verpakt. Ik keer steeds terug, omdat alles voldoet aan mijn verwachtingen. Prettig geprijsd. Blij!

 
Pagina 1 van 12


| Meer

Bedrijf

Onze Service

* Gratis verzending sieraden (binnen NL)
   vanaf €14,95
* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Dagelijks mail contact

Alle bedragen zijn inclusief BTW -

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.