Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Beoordelingen van onze klanten:

Oeps, per ongeluk hebben we tijdens het vernieuwen van onze site op 22-09-2017 alle verzamelde feedback verwijderd angrycryingsad

We beginnen gewoon weer opnieuw!


Toas.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.
Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Reijsmeijer-Jansen - 18/07/2018 om 11:37

Bedankt voor de correcte levering , het is geleverd zoals u beloofd op uw website, Chapeau❗️ Motto: klanten hebben is een gunst, klanten houden is een ware kunst��❗️� ga zo door met uw service . Met vriendelijk groet

Rene Baremans - 16/07/2018 om 19:16

Prima, website is zeer overzichtelijk, en alles is snel te vinden.
verzenden ging heel snel en alles in goede orde ontvangen.
een aanbeveling voor iedereen !!!

 reba@home.nl   
Anna Hoppen - 16/07/2018 om 12:29

Blij dat ik jullie site gevonden heb. Eindelijk oorbellen die ik echt wil met een link naar mijn interesses. Ik zal zeker vaker bestellen!
Ik kreeg ze meteen de volgende dag, ook erg prettig.

Kitty Jansen - 15/07/2018 om 11:15

Ontzettend leuke winkel! En een uitstekende service. Hangertje werd snel en netjes geleverd met een persoonlijk briefje erbij. Toen het niet helemaal aan mijn verwachtingen voldeed (hangertje was mooi en kwaliteit was prima maar niet precies wat ik in mijn hoofd had) heb ik het retour gestuurd en werd het goed en snel afgehandeld. Binnen 2 dagen stond het geld alweer op mijn rekening. Ik kom snel weer wat bestellen want genoeg leuks gezien!

Monique Balk - 11/07/2018 om 20:20

top!! na lang zoeken vond ik bij jullie eindelijk oorringen die ik graag wilde.
supersnelle levering, goed verpakt, prachtige ringen en leuk het persoonlijke briefje.
kortom een echte aanrader�

Christel - 06/07/2018 om 11:35

Fantastische klantvriendelijkheid. Meer dan uitstekende klantgerichte service en levering. Een echte aanrader zonder twijfel.

Linda - 01/07/2018 om 01:17

Snelle levering, erg tevreden

Jose Sonneveld - 27/06/2018 om 12:32

Mooie sjaaltjes besteld, ben er blij mee!
Snelle verzending ook

Petra - 21/06/2018 om 13:47

Zilveren oorringetje's besteld, levering was snel, & netjes/leuk verzorgd !!
Zeker een mooie web winkel met goede service ;)

Leonie - 21/06/2018 om 13:02

Hele leuke webshop met bijzondere sieraden! :) ik heb na lang zoeken eindelijk mooie teenringen gevonden.
Bestelling en levering verliep zonder problemen. Ook leuk om eens weer een handgeschreven persoonlijke groet te krijgen bij het pakketje. Dank je wel José

Astrid - 18/06/2018 om 13:38

Helemaal naar wens, precies zoals op het plaatje , teenring en armband! Snelle levering ook. Top �

Anita Van Luijk - 16/06/2018 om 12:44

Helemaal naar wens. Bedankt

Simone 2000 - 13/06/2018 om 18:33

Twee leuke zilveren hangertjes, goede kwaliteit. En geen verzendkosten! Ene dag besteld, volgende ontvangen..... Zeer tevreden.

elisabeth hoeksma - 13/06/2018 om 18:27

Snel geregeld, goed verpakt.. Vlinder is prachtig van kleur en doet het geweldig op het oude muurtje van onze patio.

Sylvia - 13/06/2018 om 14:49

Snelle levering
Mooie ring

Laura - 08/06/2018 om 11:56

Goede en snelle service��

Laura - 07/06/2018 om 23:10

Goede en snelle service��

lies tjon a hen - 07/06/2018 om 15:46

mooie produkten, lieve vriendelijke reacties, snelle levering
dik tevreden

Lydia - 07/06/2018 om 13:40

Leuke teenringen besteld en volgende dag binnen!
Je word via mail over de status op de hoogte gehouden.
Super dus!

Nathalie - 07/06/2018 om 13:39

Zeer snelle levertijd en mooie producten!

 
Pagina 1 van 6


| Meer

Bedrijf

Onze Service

* Gratis verzending sieraden (binnen NL)
* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Telefonisch bereikbaar

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.