*Gratis verzending van al onze sieraden binnen NL *Snelle verzending! *Niet goed? Geld terug! *14 dagen retourrecht *Veilig betalen
Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Beoordelingen van onze klanten:

Oeps, per ongeluk hebben we tijdens het vernieuwen van onze site op 22-09-2017 alle verzamelde feedback verwijderd angrycryingsad

We beginnen gewoon weer opnieuw!


Toas.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.
Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Liejanne - 15/12/2017 om 14:55

Ik was online op zoek naar een passend kadootje voor een afscheid van een juf. Ik vond hier een prachtig sieraad. Met enige huivering (omdat ik TOAS niet kende..) bestelde ik het. Ik kreeg al snel een mailtje met de status “wordt verpakt” en niet veel later “is verzonden”.
Twee dagen later kreeg ik het keurig verpakt met een briefje erbij thuis gestuurd. En het sieraad zag er uit volgens verwachting. Ik ga deze site zeker onthouden voor toekomstige bijzondere kadootjes.

Michiel R - 15/12/2017 om 10:00

100 waxinekaarsen rozen besteld. Keurig verpakt, kaartje van de firma erbij (Bedankt voor de bestelling, etc.). Pakket was snel bij PostNL aangeleverd, alleen PostNL deed er 2dgn langer over dan noodzakelijk.
Met TOAS zeer tevreden! Ook de kaarsjes, helemaal prima. Voldoen aan onze verwachting. Goede afhandeling.

Marion - 14/12/2017 om 14:06

Goede en keurige levering. Mooie oorbellen. Heel erg tevreden. Tot de volgende bestelling:)

Nicole - 12/12/2017 om 17:14

Vlotte levering en de 4 teenringen waren met zorg verpakt.
Alles past precies want de maten en adviezen op de site kloppen perfect!
Nergens anders gezien dat de "begin-maat" erbij vermeld wordt; alleen maar "is verstelbaar" en daarom koos ik voor TOAS!
Enne, ik krijg er heerlijke warme voeten van :-)

Li - 07/12/2017 om 16:35

Perfecte shop, snelle response toen ( door mijn eigen toedoen!) de registratie voor mijn account niet direct lukte en de ketting is precies ook wat ik zocht !
Bezorging ook vlot en leuk is toch nog net even een kleine persoonlijke noot met naam ( José in de verpakking :)
Tot zeker een volgende keer!

 poeh@online.nl   
Anne-Carina - 20/11/2017 om 16:51

Prachtige oorbellen, netjes en snel geleverd. Top!

Ger - 18/11/2017 om 17:12

Mooie ring precies zoals afbeelding en een snelle aflevering ga zo door

Jason - 16/11/2017 om 21:50

Snelle levering en constant op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Het product zelf is van top kwaliteit en goed aangekomen

J.M.A. Lamboo - 13/11/2017 om 19:25

Duidelijke website en prachtige oorbellen. Goed verpakt en snel geleverd.

Tessa - 13/11/2017 om 10:28

Ik heb een paar weken terug een teenring gekocht, en ik ben er nog steeds enorm blij mee! Ik heb hem elke dag om en hij is nog steeds super mooi! Ook heel handig dat hij verstelbaar is!

Soy - 10/11/2017 om 17:48

Mooie ring, snelle levering!

Desire - 10/11/2017 om 12:57

Oorbellen besteld, mooie kwaliteit en snelle levering. Top!

Lisa - 31/10/2017 om 19:13

Prachtige maansteen in zilveren hanger besteld. En voldeed bij ontvangst geheel aan de verwachting. Daarnaast echt super snelle bezorging, heel fijn!!

Rachelle - 27/10/2017 om 17:29

Goede en snelle levering. Wel jammer dat de oorbellen enorm moeilijk in te krijgen zijn, doordat het kleine ringetjes zijn is het moeilijk het staafje in het buisje te krijgen. Nu heb ik ze iets moeten verbuigen. Jammer

Esther - 27/10/2017 om 15:06

Leuke oorbellen! Zomaar via internet tegengekomen, super snel bezorgd, fijne kwaliteit en zien er bij mij precies zo uit als op de foto's :)

Monique - 27/10/2017 om 13:58

Keurig en snel verzonden.

Stella - 24/10/2017 om 18:58

Geweldige, aparte ring, precies wat ik zocht (of dacht te zoeken ;-))!
Supersnelle levering en erg vriendelijk.

marjorie langereis - 18/10/2017 om 15:11

Vriendelijke en vlotte afhandeling!

Marnef - 14/10/2017 om 17:48

Zeer tevreden met onze bestelling , vlugge en correcte levering

Mirella Lanza - 09/10/2017 om 11:36

Prima , volgende dag meteen bezorgd , keurig ingepakt , niets op aan te merken .

De producten zelf , helemaal top , ik had 3 teen ringen besteld en niet van die dunne flut dingen maar goede kwaliteit , ik ga hier vast lang plezier van beleven .

 
Pagina 1 van 2


| Meer

Bedrijf

Onze Service

* Snelle verzending
* Gratis verzending sieraden (binnen NL)
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Telefonisch bereikbaar

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.