Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Beoordelingen van onze klanten:

Oeps, per ongeluk hebben we tijdens het vernieuwen van onze site op 22-09-2017 alle verzamelde feedback verwijderd angrycryingsad

We beginnen gewoon weer opnieuw!


Toas.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.
Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Floris - 19/09/2018 om 21:24

Arband wat iets te klein .niet jullie schuld
Vekeerd opgemeten even een stukje tussen laten zetten
Mooie band goeie service en tevens ook prima bezorgd dank voor alles
Groet
Floris

Margreet - 19/09/2018 om 15:02

Ben heel blij met mijn ketting en hangertje. Mooie kwaliteit zilver. Alles was heel goed verzorgd. Heel mooi verpakt, snel geleverd en met een persoonlijke noot.

Lisa - 13/09/2018 om 15:07

Snelle levering van mijn oorbellen, zien er goed uit .
Ben er blij mee

Floris - 05/09/2018 om 17:09

Alles prima aangekomen
Sieraden zien er mooi uit
Ga zeker nog wat bij bestellen
Prima service

Rosie - 05/09/2018 om 10:44

Heel erg tevreden van de mooie teenringen en kwaliteit ziet er prima uit !

Naomi - 02/09/2018 om 15:28

Ik bestel graag bij Toas; mooie sieraden en een supersnelle verzending. Helemaal tevreden :)

Fleur - 31/08/2018 om 00:36

Zeer tevreden met de oorbellen en zeer tevreden met de duidelijke en zorgvuldige communicatie over en snelle levering.

Ciska van Veen - 30/08/2018 om 23:10

Erg blij met mijn zilveren hanger. Nog mooier als op de foto. En super snel bezorgd. Kom hier zeker nog eens.

Martin - 30/08/2018 om 20:02

Blij met mooie product en snelle en zorgvuldige levering kwam er echter later achter dat mijn armband bij lesaanbod vijf euro goedkoper is!

Lorena de ridder - 28/08/2018 om 07:20

Heel blij met mijn bestelling. Snelle levering en een hele mooie kwaliteit oorringen... Ik ga zeker vaker bestellen...

Nicole van Kaam - 23/08/2018 om 11:27

Super snelle levering. Binnen 1 dag. En de oorringen zien er super uit. Precies als op de foto. Mijn dochter krijgt ze voor haar verjaardag en ik weet nu al dat ze er heel blij mee zal zijn.

Angela Qureshi - 22/08/2018 om 14:25

Droomvanger oorbellen besteld. Zeer tevreden over de service en over de oorbellen. Ze zijn erg mooi!

Tom - 16/08/2018 om 22:55

Twee setjes oorknopjes besteld voor een prima prijs, snelle afhandeling en vriendelijke communicatie, had ze snel in huis en ben er erg tevreden mee!

Ellen Henkelman - 11/08/2018 om 12:35

Super binnen een dag in huis heel blij mee

Elsbeth Neven - 10/08/2018 om 17:06

Binnen een paar dagen had ik mijn bestelling binnen. Met een briefje erbij wat het toch allemaal nog wat persoonlijker maakt.
Ik ben heel tevreden over Toas en ga hier vast vaker bestellen!

Leyla Sever - 08/08/2018 om 20:50

Snelle levering, artikel was netjes verpakt en ik ben er blij mee!

 lsever@ziggo.nl   
Angélique - 08/08/2018 om 09:23

Netjes verpakt.
Past perfect.
Zeer snelle levering.

Nanda - 03/08/2018 om 12:29

Snelle keurige levering en het artikel is zoals beloofd. Top!

Evert Debeer - 01/08/2018 om 13:15

Heel snelle verzorgde service. Perfecte kwaliteit. Verpakking zeer goed.

Miranda - 29/07/2018 om 12:50

Mijn gemeende excuses voor mijn vorige recensie!! Het lieveheersbeestje kwam bij een andere webshop vandaan!
Dus ik ben 100% tevreden over jullie service en artikelen! Nogmaals mijn excuses
Ik heb de afgelopen dagen zoveel besteld dat sommige dingen door elkaar zijn gelopen!
Groet Miranda

 
Pagina 1 van 7


| Meer

Bedrijf

Onze Service

* Gratis verzending sieraden (binnen NL)
* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Telefonisch bereikbaar

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.