Login (je kunt bij ons óók shoppen zónder account)
Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Verlanglijstje 0

Beoordelingen van onze klanten:

Oeps, per ongeluk hebben we tijdens het vernieuwen van onze site op 22-09-2017 alle verzamelde feedback verwijderd angrycryingsad

We beginnen gewoon weer opnieuw!


Toas.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.
Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Chris - 12/01/2019 om 14:11

Ondanks dat Post.nl het heeft laten afweten (de eerste bestelling gewoon niet bezorgd), heeft Toas zonder problemen een nieuwe gestuurd, en op tijd. Want maandag is mijn vriendin jarig en voor haar heb ik de ketting gekocht.

Mw. Janssen - 11/01/2019 om 09:40

Mooie oorknopjes en sjawl. Snelle levering.prima!

Anoniem - 01/01/2019 om 16:37

Helemaal top! De volgende dag in huis. Supersnel! Bedankt

Nam de Klerk - 28/12/2018 om 15:27

Net mijn aum ring binnen. Zeer tevreden. Doet aan de verwachting.

ronny - 24/12/2018 om 15:13

binnen 3 dagen in huis alles OK!

Jacqueline - 19/12/2018 om 20:24

Oorringen besteld. 2 dagen later al in huis. Netjes verpakt met briefje erbij met tip over de sluiting.
Ik ben zeer tevreden en ga zeker terug komen

Ilse - 09/12/2018 om 13:14

Twee sets met de paarse waxinelichtjes besteld en ze waren super vlot binnen, netjes verpakt.

Annemie - 08/12/2018 om 19:59

Voor mijn kleinzoon kocht ik hier een blauw Boeddhabeeldje. Hij was in de wolken, en nu vroeg mijn kleindochter eenzelfde beeldje in het geel. Het lijkt wel amber.

Magrietha - 01/12/2018 om 14:08

Een zilveren ketting besteld. Binnen 2 dagen in huis. Helemaal de ketting die ik verwacht had. Super!

Anja - 28/11/2018 om 18:23

Prima verwerking van mijn bestelling van Ankh oorbelletjes. Via de mail werd ik keurig van het hele proces op de hoogte gehouden, en de bestelling was er super snel.

Miranda - 26/11/2018 om 09:46

Kleine hartjes oorknopjes besteld. Supersnel geleverd en reactie gekregen op mijn vraag!

Irma - 24/11/2018 om 18:34

Goede service, ook naderhand!

Bernadet - 23/11/2018 om 15:47

*******

Sonja - 22/11/2018 om 19:30

Een flink aantal waxinelichtjes besteld.
De dag erna waren ze er al!
De site is overzichtelijk en de bezorging sneller dan snel,
wat wil je nog meer!!

Corine - 22/11/2018 om 15:10

Ik heb al meerdere keren wat besteld op deze website en deze keer had ik 2 paar zilveren oorknopjes besteld voor mijn nichtje en laten bezorgen op haar verjaardag. Groot succes! Altijd snelle levering, mooie betaalbare sieraden, kortom, ik ben een zeer tevreden klant!

Nicole - 22/11/2018 om 09:18

Prima. Snelle levering en leuk, een persoonlijk berichtje erbij.

Saskia - 16/11/2018 om 09:20

Goede service, snel geleverd en se ring is top!

Guusje - 14/11/2018 om 21:43

Prima service. Snel en goed geleverd. Voldoet precies aan de beschrijving.

Suzanne - 10/11/2018 om 12:01

Top levering en bestelling net zo mooi als op de afbeeldingen. Blij mee

Thomas - 01/11/2018 om 11:48

Snelle service, mooi aanbod!

 
Pagina 1 van 9


| Meer

Bedrijf

Onze Service

* Gratis verzending sieraden (binnen NL)
* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Dagelijks mail contact

Alle bedragen zijn inclusief BTW -

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.