Winkelmand 0

Winkelmand

Er zijn nog geen producten in je winkelmand geplaatst.

Beoordelingen van onze klanten:

Oeps, per ongeluk hebben we tijdens het vernieuwen van onze site op 22-09-2017 alle verzamelde feedback verwijderd angrycryingsad

We beginnen gewoon weer opnieuw!


Toas.nl gaat akkoord met elke beoordeling die hier wordt gedeeld, zodat nieuwe klanten kunnen zien hoe de ervaringen van anderen zijn geweest.
Van positieve beoordelingen worden we blij, het is voor ons een compliment.

Van negatieve beoordelingen kunnen we leren, onze webshop verbeteren en daar waar mogelijk aanpassingen verrichten.

Vandenheede Jan - 24/05/2018 om 12:35

Een goede, vriendelijke, snelle service. Desondanks ik een verkeerde maat van ring had besteld.

Fleur - 19/05/2018 om 15:05

Snelle levering, mooie teenring!

Roos - 16/05/2018 om 13:12

Snelle levering. Tevreden !

Annelies - 13/05/2018 om 15:01

Snelle levering met leuk persoonlijk berichtje. Lage prijs, leuke teenringen!

Manit - 11/05/2018 om 18:46

Ik ben super tevreden met mijn bestelling de ganesha hanger top service!

Iris - 30/04/2018 om 20:25

Alles netjes ontvangen, artikelen zijn zoals weergegeven op de site ! Top!

Ghislaine - 27/04/2018 om 08:38

Prima service; binnen een dag had ik mijn bestelde ketting binnen, efficiƫnt gecommuniceerd en goed verpakt. Ik ben blij met de ketting, precies wat ik zocht. Als je van deze stijl houdt, kan ik je deze site echt aanraden.

Naomi - 26/04/2018 om 22:18

Ik ben helemaal tevreden. De bestelde oorringen zijn ontzettend mooi, Toas heeft heel eerlijke prijzen en de verzending was snel (en keurig verpakt) binnen. Top!

ankie - 26/04/2018 om 14:23

gisteren een teenring besteld ,vandaag al in de bus!! goed verpakt en met een persoonlijk berichtje..
helemaal super!! bedankt jose

Carlijn - 23/04/2018 om 16:09

De producten zagen er goed uit en waren erg netjes en met zorg ingepakt. Ook zat er een persoonlijk handgeschreven briefje bij, leuk! De service was erg goed en snel.

Van Dijk - 19/04/2018 om 19:24

Heb leuke kaarsjes besteld ben der ontzettend blij mee. Wat een snelle service en wat was het netjes verpakt met een briefje erbij dank jullie wel en zeker een aanrader om bij jullie te bestellen!

Marianne - 19/04/2018 om 09:36

Leuke oorbellen ontvangen voor een leuke prijs. Snelle levering met vriendelijk briefje erbij. Goede service en weg leuke sieraden tegen betaalbare prijzen. Een aanrader!

Kees - 18/04/2018 om 16:08

Zeer tevreden met mijn jasseron ketting. Snel geleverd en prima prijs!

 Kc1@live.nl   
Le - 16/04/2018 om 21:10

Ben super blij met mn teenringetjes...snelle service

Corine - 16/04/2018 om 20:01

Weer eens een zilveren ring besteld, mijn vijfde ring van Toas inmiddels. Deze is met hartjes en bloemetjes, hij is in het echt nog mooier dan op de foto, ben er heel blij mee. Ik had hem pas na 15.00u. besteld, maar hij werd toch al de volgende dag bezorgd, super!
Kortom, een geweldige webwinkel met veel mooie dingen en altijd snelle levering, echt een aanrader!!!

anneke - 12/04/2018 om 12:25

Ben heel blij met de bloemenkaarsen. Ik vind de site geweldig en zal de site zeker aanbevelen
Groetjes

Anouk - 09/04/2018 om 16:32

Bestellen verliep soepel en eenvoudig - duidelijke website.
Fijn dat er bij kleine pakketjes geen bezorgkosten bovenop de prijs komen! Het zou wel fijn zijn als er na bestelling een indicatie over de levertijd in de inbox zou verschijnen, dat geeft rust.
Verder ontzettend fijne service en een leuk persoonlijk berichtje bij de bestelling.

Maaike - 07/04/2018 om 16:47

Tweemaal oorringen besteld en tweemaal top service! Snelle levering, keurig verpakt en een attent kaartje erbij. De oorringen zijn van goede kwaliteit. Normaal krijg ik last als ik oorbellen lang draag, maar deze geven geen totaal geen problemen!

Jolanda Roosburg - 05/04/2018 om 20:18

Ik had zilveren oorknopjes besteld met een blauw steentje in de vorm van een bloem. Ik ben er heel tevreden over. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Kenny Van Loock - 21/03/2018 om 22:27

Snelle levering, in een mooi papiertje verpakt, top !

 
Pagina 1 van 5


| Meer

Bedrijf

Onze Service

* Gratis verzending sieraden (binnen NL)
* Snelle verzending
* Pakketpost binnen NL €4,95
* Veilig betalen
* Niet goed? Geld terug!
* Telefonisch bereikbaar

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.